Sreda 08.08.2018.
12:36
Vestionline

Degenek: U Slovačkoj ako treba hitna da nas vadi...

MN Press
Miloš Degenek, nada se prolazu u četvrto kolo

- Još ništa nije rešeno. Idemo tamo za sedam dana sa sampouzdanjem, ostavićemo srce na teren i ako treba hitna da nas vadi sa terena jednog po jednog... Mi ćemo sve od sebe da damo i ostvarimo cilj svih nas - rekao je Degenek.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv Spartaka iz Trnave u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Mislim da nema tu izgovora, kako nama, tako i njima. Bilo je teško, uslovi su takvi, ali to je fudbal. Trebalo je malo drugačije da reagujemo na utakmici, mogli smo neke stvari bolje da uradimo, ali nismo. Naučićemo na greškama i idemo dalje - rekao je Degenek.

Na utakmici između dva kluba bilo je dosta prekida i faulova.

- Pa uticalo je, non-stop se seckala utakmica, odnosno igra. Kada uđes u neki ritam, odmah faul... To deluje, oni su pametno to uradili. Mi moramo da budemo tamo, isto kao i oni... Ako Bog da i povedemo, biće drugačija utakmica - rekao je štoper kluba iz Ljutice Bogdana.

Degenek je kazao u šta ih očekuje u revanšu za sedam dana.

- Očekujem sličnu utakmicu, oni će imati veliku podršku navijača, ali biće tu i naši navijači... Biće utakmica na nož, 'klanje', pa zadnji koji ostane na terenu će pobediti - zaključio je Degenek.

2024 © - Vesti online