Subota 04.08.2018.
22:55
blic.rs, Vestionline

Juče je ceo svet plakao za njim, ali malo ko zna zbog čega je postao "Zombi Boj" (VIDEO)

instagram.com/ zombieboyofficial
Zombi Boj

Prema pisanju tamošnjih medija 32-godišnjak je izvršio samoubistvo.

Dženest je postao poznat zahvaljujući svojim mnogobrojnim tetovažama, što ga je i dovelo do toga da glumi u spotu "Born this way" slavne pevačice Lejdi Gage.

"Zombi Boj" je pre nekoliko godina snimio reklamu u kojoj se može videti kako izgleda bez tetovaža. Kozmetička kuća "DermaBlend" u svojoj reklami, čiji je slogan bio "Ne sudite o knjizi na osnovu korica", reklamirala mleko za skidanje šminke i puder za prekrivanje tetovaža.

Ali, pored toga što je ceo svet osvojio svojim neuobičajenim izgledom, malo je poznato da je "Zombi Boj" preživeo pakao kad je bio 15-godišnjak.

Naime, njemu je dijagnostikovan tumor na mozgu.

Oko šest meseci je čekao operaciju, a kako je rekao jednom prilikom, još tada je razmišljao o životu i smrti.

- Rečeno mi je da mogu da umrem ili da zadobijem neke probleme. Pretpostavljam da sam zbog svega toga što mi se desilo postao morbidan. Shvatio sam da je život prekratak i da moram da ispunim svoje snove, a to je prekrivanje tela tetovažama - rekao je on i dodao da je čekao da zvanično odobrenje od roditelja za prvu tetovažu iz poštovanja.

Vodio je brz život, bežao od kuće i ljudi, glumio u mnogim reklamama, spotovima, filmovima, a onda je odlučio da sam sebi presudi.

2024 © - Vesti online