Petak 03.08.2018.
08:08
S. Đ. - Vesti

Kome je droga popila mozak?

Z. K. Munja
Andreana Čekić

Naime, modni kreator koji redovno, bez dlake na jeziku, komentariše naše javne ličnosti, pre nekoliko prozvao je i Čekićevu.

Prilikom komentarisanja odevnih kombinacija javnih ličnosti u jednom magazinu, Saša je negativno ocenio stajling Andreane Čekić, a njoj ove reči nisu prijale, pa mu se javno obratila na društvenim mrežama.

- Ti i dalje ne možeš da shvatiš jer ti je droga pojela vijuge da ću te, svaki put kad izjaviš ružne stvari o meni, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje zvano istina. Pa da počnemo... U prethodnom "ocenjivanju" s jedne strane govoriš da sam grdna, s druge strane da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da... Setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio šut kartu od Cece? - napisala je između ostalog pevačica na društvenim mrežama, koju je najviše potreslo kada je Vidić javno rekao da je izmislila trudnoću zarad marketinga i to mu nikad neće oprostiti.

- Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji Premijera rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ da bi zaradio parče hleba. Idi, radi, pa ti to neće biti potrebno - napisala je Andreana.

U njenu odbranu, oduševljen odgovorom koji je uputila Saši Vidiću, stao je i pevač Aca Lukas koji je u komentarima napisao.

- Na jed i zlobu - uvek duhovitost! Bravo, drugarice, moja škola! Lukas!!! Podrška za Andreanu! (Gospodine, ako se ti uopšte možeš nazvati tako: vređati ne znači biti duhovit! Manje zlobe i ličnog nezadovoljstva i biće život kud i kamo lepši).

A pevačica Sandra Afrika razljutila je Šaku Polumentu kada ga je nazvala "radnim pevačem na jednom splavu", na šta joj je pevač odgovorio.

- Ko je bre, Sandra Afrika da bih ja razmišljao o njoj?! Pa, ja nisam u životu čuo njenu pesmu, ne znam nijedan stih jedne njene numere, a ne da sad polemišem o toj ženi - rekao je pevač za beogradske medije.

Nije joj ostala dužna

Starleta Tamara Đurić poznata je po tome jer ne da na sebe, te nikome ne ostaje dužna. Tako je nedavno uputila žestoku poruku voditeljki Sanji Marinković, koja je navodno komentarisala njeno zdravstveno stanje na podrugljiv način.

- S obzirom na to da je gđa Sanja Marinković podrugljivo pričala o mom zdravstvenom problemu, evo da joj odgovorim i pomognem da njen zdravstveni problem frigidnosti preraste u trajni problem. Toliku količinu mlatimudijalnosti sabranu u pištanje jedne nazovimo ženske osobe nisam čula do nje.

Vidi maco ja da izgledam kao ti (ne dao dragi Bog jer toliku količinu ružnoće sabranu u jednoj odobi smatram vrhunskim delom savremenog vajarstva za osobe sa posebnim potrebama) pa po cenu sigurne smrti bih išla na operacije da se upristojim - napisala je na društvenim mrežama Tamara.

Keba prozvao Milicu

Nakon što je Milica Pavlović rekla da joj je drago što je uspela da demantuje reči Dragana Kojića Kebe, koji ju je kritikovao tokom takmičenja Zvezde Granda, oglasio se i on!

- Ta devojka ima mnogo lepo ime, ali ne zna da ga nosi. Možda bi bilo bolje da se zove Tripica ili Bukvica. Ne pitajte me više za nju. Ne zanima me, sve najbolje joj želim - rekao je Keba u emisiji Premijera, koji se naljutio zbog sledeće izjave.

- Ono što nikada neću zaboraviti su oštre i ponižavajuće kritike gospodina Kebe, ali meni je neizmerno drago da sam pokazala da je pogrešio - rekla je Milica.













 

2024 © - Vesti online