Četvrtak 02.08.2018.
13:30
Sponzorisani tekst

Olympic Travel vam nudi nezaboravno letovanje na egzotičnim destinacijama (FOTO)

Promo
Kipar

Veoma ozbiljna ponuda obuhvata i zemlje regiona, gde su predstavljeni letnji paketi u Srbiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji ili Makedoniji.

Gosti koji ne žele da letnji odmor provedu na moru, imaju široke mogućnosti da se odluče za komforne hotele sa spa centrima u banjskim, klimatskim, planinskim centrima i jezerima u Srbiji, Mađarskoj, Sloveniji.

Sve popularnija su individualna putovanja gde korisnici sami kreiraju svoj aranžman birajući destinaciju, hotel, vreme i dužinu boravka i svakako društvo za put.

Grčka - Grčka kao večna destinacija predstavljena je bogatom ponudom u kontinentalnom delu i na najlepšim grčkim ostrvima. 

Direktnim čarter letom iz Beograda možete stići na Rodos, Skiatos, Krf, Krit i Zakintos, a svako od ovih čarobnih ostrva pruža mogućnost kombinacije odmora i razgledanja.

Magiju grčkih ostrva uz prelepe plaže, mediteransko zelenilo možete doživeti i na Tasosu, Lefkadi, Kefaloniji, Skopelau, Eviji, Egini, Santoriniju, Mikonosu, Naksosu, Hijosu, Parosu, Milosu, Tinosu, Karpatosu ili Amorgosu.

Veoma interesantan program je Island Hopping gde "skokom" sa jednog na drugo ostrvo uživate i upoznajete autentičnu lepotu grčkih ostrva.

Za one koji žele potpunu privatnost na odmoru u ponudi su luksuzni apartmani širom Grčke.

Oni koji još nisu obezbedili mesta u srcu sezone mogu birati izmedju hotela Olympic Bibis 2* u Metamorfozisu, polazak 11.08 ili renomiranog hotela Sun Beach 4* u Agia Triadi od 10. avgusta.

Kipar - Kipar je idealna destinacija za one koji žele kombinaciju aktivnog i pasivnog odmora.

Na sunčanom Afroditinom ostrvu Olympic Travel je odabrao za svoje goste hotele u Aja Napi, Larnaki, Protrasu, Pafosu i Limasolu.

Turska - Tirkizno plavo more, prelepe plaže, hoteli brojnih sadržaja, istorijski lokaliteti, povoljne cene privlače sve veći broj turista da se odluče za letovanje u Turskoj.

Najpopularnija je regija Antalije, a najveći broj gostiju odmara se u Kemeru, Lari, Alanji, Side i Beleku.

Tradicionalno, neki se odlučuju da odmor provedu u egejskoj regiji gde biraju između popularnog Marmarisa, Fetije, Bodruma i Kušadasija.

Tunis - U ponudi Tunisa zastupljena su mesta Jasmin Hamamet, Hamamet, Port el Kantaui, Skanes i Mahdija.

Ovo je takođe destinacija gde turisti kombinuju aktivan i pasivan odmor.

Opuštanje na prelepim plažama, komforni hoteli, ljubazni domaćini i korektne cene magnet su za goste sa svih strana sveta.

Pored ekonomičnih hotela iz lanca El Muradi i hotela za mlade, Olympic Travel je za ovo leto obezbedio i hotele visokih standarda iz lanca Iberostar, po posebnom programu kvalitet plus.

Egipat - Dobre cene, toplo more, lepe plaže, i magičan podvodni svet čine Egipat veoma poželjnom letnjom destinacijom.

Većina posećuje kosmopolitsku prestonicu Crvenog mora - Hurgadu.

Italija - Samo u Olympic Travelu može se obezbediti odmor u Napuljskom zalivu, na mondenskim ostrvima Kapriju i Iskiji, a na Siciliju možete lako stići direktnim čarter letom iz Beograda .

Hrvatska - Ukoliko je vaš izbor leto na Jadranskom moru, u Hrvatskoj su ponuđeni hoteli u Istri, Kvarneru, Dalmaciji, Dubrovačkoj regiji i na prelepm hrvatskim ostrvima.

Slovenija - Odmor u Sloveniji možete provesti ne samo u termama, na planinama, jezerima i klimatskim mestima već i u poznatim letovalištima Portorož, Strunjan, Koper, Izola i Ankaran.

Ljubitelji slovenačkog primorja u septembru mogu u hotelu Aqua Park Žusterna 3* iskoristiti specijalnu ponudu jedan plaća - drugi letuje besplatno.

Bugarska - Bugarska je takođe popularna zbog odlične hotelske ponude, dobrih cena kako u hotelima tako i u vanpansionskoj potrošnji, zbog brojnih mogućnosti za dobar provod, koji pružaju Zlatni Pjasci, Sunčev Breg i Nesebar ili miran i ležeran odmor koji mogu pronaći u mestu Elenite.

Makedonija - Od brojnih jezera u zemljama regiona, najveću pažnju privlači Ohridsko jezero u Makedoniji.

Crna Gora - U okviru akcije Crnogorsko primorje vam je najbliže, ova agencija objavila je snižene cene za nekoliko hotela sa 4* i 5*.

Olympic Travel je prepoznatljiv kao lider na crnogorskom tržištu. 

Leto na crnogorskom primorju programski je osmišljeno tako da ima ponudu za svačiji džep 

U slučaju da se opredeljujete za ekonomicno letovanje i lezeran odmor, hotel Alet u Bečićima Vas košta 15 eur dnevno, a ukoliko Vašu letnju priču želite da provedete u luksuznom ambijetu predlažemo da iskoristite akciju VAŠA LETNJA PRIČA u renoviranom hotelu Maestral 5* u Pržnom gde Vas 6 dana boravka košta 675 eur po osobi.

Sve letnje aranžmane možete uplatiti na rate putem beskamatnih kredita, preko kartica, administrativnih zabrana ili putem čekova građana.

Na sajtu ove agencije pronašli smo sertifikat firme od poverenja, kao i AAA bonitetnu ocenu o uspešnom poslovanju koja se dodeljuje na osnovu dostupnih finansijskih izveštaja, a dodatna je garancija sigurnosti putnicima Olympic Travel-a.

2024 © - Vesti online