Petak 13.11.2009.
12:07
E. V.

Marko tešio uplakanu Sandru

TEŠENJE: Topalko i Sandra

Posle brojnih svađa na imanju u okolini Beograda gde se snima "Farma" potekle su suze.

Maja sve bolje muze

 

Na sastanku ukućani su diskutovali o problemima na imanju. Svi su se složili da Maja sve bolje muze krave. Međutim, Cakana se požalila kako joj smeta što ona hoda po kući u štiklama i lupa dok oni spavaju. Gazda Saša je predložio da se Maji nabave papuče, ali je napomenuo da kada mu budu zasmetale njene štikle uzeće testeru i odseći ih, kao što joj je već jednom zapretio.

Bivša misica Sandra Obradović preplakala je ceo dan zbog pisanja pojedinih medija kako je imala seksualni odnos u senu sa Nigorom. Kako je došla do ove informacije na izolovanom imanju nije poznato, ali je potresena plavuša jecala bez prekida. Marko Đurovski je bezuspešno tešio, a nad njenim suzama se sažalio i Milan Topalović Topalko, koji je pokušao da je smiri.


- Nisam laka ženska. Ispada da ne smem da razgovaram ni sa jednim muškarcem jer ću biti ono što nikada nisam želela da budem - zavapila je Sandra, dok je Topalko dodao da je o tome morala da razmišlja ranije.

Stigla nova lepotica: Bebi Dol, Marijana i Maja


 

Na imanje je ušla još jedna lepotica, Marijana Grgić, aktuelna mis Vojvodine koja ima zadatak da "pomrsi konce" između Marka i Sandre, što će biti prva provera njihove romanse. Ostali ukućani vredno uče i vežbaju svoje uloge za snimanje latino sapunice i obećavaju da će među likovima biti i vrućih scena.

2024 © - Vesti online