Sreda 01.08.2018.
19:12
Z. Mirković - Vesti

Mandić i mališani ponovo šampioni

Z. Mirković
Mandić sa svojim timom

- Drugu godinu zaredom smo osvojili prvenstvo. Ove godine uspeh je veliki i zbog činjenice da smo izgubili samo jednu utakmicu - kaže Mandić za "Vesti".

Takođe je ukazao da je tim koji on vodio u Poreču, na Evropskom kupu za ovaj uzrast, takođe ostvario dobar rezultat. Od 18 ekipa, koje su učestvovale iz više evropskih zemalja njegov tim je zauzeo deveto mesto.

Inače Mandić, koji je rođen u Subotici, započeo je fudbalsku karijeru u FK Bačka, odakle je prešao u Spartak, a zatim u Osijek sa kojim je igrao Kup Evrope, a potom je uveo Zadar u Prvu ligu Hrvatske i potom prešao u finski Rops.

U Beč se Mandić doselio pre tri godine, a u Kro Vieni radi već dve godine. Prvo je trenirao selekciju U16, a zatim je preuzeo spojeni U11 i U12.

- Kro Viena je veoma organizovan klub, koji nudi dobre uslove za rad. Uprava puno polaže na decu i njima se pridaje velika pažnja, a cilj je da omladinski pogon iduće sezone ostvari ulazak u B ligu - rekao je on.

Posebno je Mandić istakao da ga raduje što dres Kro Viene nose deca raznih nacija, a pre svega se radi o omladini sa prostora bivše Jugoslavije, ponajviše poreklom iz Hrvatske i Srbije.

 

2024 © - Vesti online