Utorak 31.07.2018.
21:30
Vestionline, zurnal.rs

Čelzi za Sergeja nudi 110 miliona evra

twitter.com/lazioss
Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković-Savić nije došao na prozivku igrača Lacija uoči početka priprema za novu sezonu i tako dao zamajac vestima da rimski klub pregovara sa Mančester junajtedom i Čelzijem o prodaji reprezentativca Srbije.

Odsustvo 23-godišnjeg veziste izazvalo je veliko interesovanje medija koje je pokušao da umiri agent Mateja Kežman.

- Zbog saobraćajne nesreće put je bio blokiran i Sergej nije stigao na let. Ne postoji problem. Doći će sutra. Drago mi je što je izazvao veliku pažnju, ali moram da kažem da imamo vrlo dobre odnose sa klubom - rekao je Kežman za italijanske medije.

Dok Kežman uverava da će Sergej Milinković-Savić zakasniti samo dan, engleski mediji istovremeno na sva zvona najavljuju dolazak reprezentativca Srbije u Premijer ligu.

Prema navodima engleskih medija, predstavnici Mančester junajteda i Čelzija uveliko pregovaraju sa Klaudiom Lolitom, vlasnikom Lacija, o angažovanju srpskog veziste. Prema tim izveštajima, Čelzi je u prednosti. Londonskom klubu je prihvatljiva cena od 110 miliona evra, koliko Lolito traži za Mihajlović-Savića, koga vrlo dobro poznaje i Mauricio Sari, novi menadžer Čelzija, doskorašnji trener Napolija.

Adut Čelzija je i Mateja Kežman, koji je jednu sezonu, 2004/05, proveo u londonskom klubu. 

2024 © - Vesti online