Petak 13.11.2009.
12:07
S. N. - Vesti

Izmišljena tajna ljubav?

Nakon prekida višegodišnje romanse početkom godine, Tanja Savić (24) ponovo je zaljubljena. Zbog loših iskustava sa medijima, kako objašnjava, ni s prethodnim momkom nije želela da se pojavljuje u javnosti, pa to neće činiti ni sada.

Ostavite me na miru: Tanja Savić

- Moj novi momak stariji je od mene pet godina i živi u Kaliforniji. Poslednjih nekoliko meseci mediji su me povezivali sa mnogim muškarcima, pisalo se da se zabavljam sa komšijom iz rodnog sela i razne druge gluposti.

Ja svoje komšije smatram braćom, a roditelji se nikada nisu mešali u moj emotivni život, niti su mi tražili momka, pa to ne čine ni sada - kaže Tanja.

Ona kategorički odbija da kaže bilo šta više o novom dečku, nije se poverila ni bliskim prijateljicama, pa se u estradnim krugovima priča kako je novog momka "izmislila" kako bi je novinari ostavili na miru.


- Ne bunim se ako ljudi misle da sam se prolepšala zbog ljubavi. Promena frizure i mog imidža nema nikakve veze sa mojim emotivnim životom. Dok sam bila klinka umela sam da cimam momka, ali sada nemam tih afiniteta. Nekada sam bila naivna, a sada sam više oprezna. Možda i sada ne umem dobro da procenim u nekim situacijama, ali ima vremena naučiću.

2024 © - Vesti online