Ponedeljak 30.07.2018.
21:08
Vestionline

Nejmar: Nogom u kičmu, gaženje stopala...

EPA/ROBERT GHEMENT
Nejmar, najfauliraniji igrač na SP u Rusiji

Tokom Mundijala u Rusiji, na kojem je dao dva gola, Nejmar je više bio u centru pažnje zbog simuliranja prekršaja. Brazilac je iskoristio reklamu za “Gillette“ kako bi reagovao na te kritike.

- Kramponima na štitnike. Udarac nogom u kičmu. Gaženje stopala. Možda mislite da preterujem i nekada to radim, ali istina je da patim na terenu, nemate pojma šta sve prolazim van njega - govori Nejmar i dodaje:

- Kada odem bez razgovora sa medijima, to nije zato što samo volim pobeđivanje, nego zato što još nisam naučio kako da vas razočaram. Kada delujem neljubazno, to nije zato što sam razmaženo dete, nego zato što još nisam naučio da se izborim sa svojim frustracijama. U meni i dalje živi dečak - on nekada zapanji svet, a nekada sve iznervira. I moja borba jeste da taj dečak ostane živ, ali u meni, ne na terenu.

Nastavio je 26-godišnjak da otvara dušu u spotu:

- Možda mislite da sam previše padao, ali realnost jeste da sam se ja raspao – i to boli više od toga kada ti neko stane na skočni zglob koji si operisao. Izdvojio sam vreme da prihvatim vaše kritike, da se pogledam u ogledalo i postanem novi čovek. Ali sada sam ovde, sa otvorenim srcem. Pao sam, ali samo oni koji padnu mogu da ustanu. Možete da nastavite da me gađate kamenjem ili možete da odbacite kamenje i da mi pomognete da ustanem jer kad ustanem, onda i cela zemlja ustaje sa mnom - zaključio je jedan od najboljih fudbalera sveta.

2024 © - Vesti online