Ponedeljak 30.07.2018.
16:25
blic.rs

Sanja Papić na komemoraciji supruga

instagram.com/ misssanjapapic
Sanja Papić i Dragoslav Ognjanović (Foto: Arhiva)

Tamo su se okupili porodica, prijatelji i kolege, kao i njegova supruga Sanja Papić, koja se pojavila prvi put u javnosti nakon ubistva Ognjanovića.

Komemorativnom skupu prisustvovalo je više od 50 advokata, tužilaca i sudija i prijatelja ubijenog advokata, a među njima predsednik Advokatske komore Srbije Viktor Gostiljac, predsednik Advokatske komore Beograda Jugoslav Tintor, advokat Goran Pantić iz Niša, Dragan Živković iz Požarevca...

Vest o njegovoj smrti Ognjanovića u potpunosti je slomila njegovu suprugu, nekadašnju misicu Sanju Papić. Uplakana udovica Miše Ognjanovića stigla je u Advokatsku komoru nešto posle 14 časova.

Sanju je tragična vest dočekala u Hrvatskoj, gde je bila na odmoru sa ćerkicom Larom, a od šoka nije mogla da dođe sebi.

Dragoslav Miša Ognjanović i Sanja Papić venčali su se u avgustu 2017. godine, nakon tri godine veze. U oktobru iste godine dobili su ćerku Laru, koja je advokatu treće dete, budući da iz prethodna dva braka ima dva sina.

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović, poznati advokat koji je važio za jednog od najpoznatijih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe.

2024 © - Vesti online