Ponedeljak 30.07.2018.
19:15
Vestionline

Ksenijino ljubavno gnezdo

Lična arhiva
Ksenija Lukić i njen izabranik Den Breg

Zgrada u kojoj se nalazi njihov stan izdiže se iznad krošnji drveća i pruža predivan pogled na obližnju severnu luku.

Pre useljenja, stan je sređen, dekorisan i uređen po Ksenijinoj ideji, a fotografije je objavila na svom Instagramu. Inače, stan od 85 kvadrata je već bio renoviran 2012 godine, kad je prodat za 756.000 dolara. Stan ima dve spavaće sobe, a jedna od njih može da se pretvori u radnu sobu. Zatim, predivno kupatilo u mermeru, kuhinja i dnevni boravak su spojeni po skandinavskom dizajnu. Imaju i jedno parking mesto.

Ksenija Lukić bila je uspešna manekenka, a sada radi kao voditeljka zabavnih emisija. Odrasla je na sidnejskim Severnim plažama, a pobedila je 2014. godine na takmičenju za voditeljku zabavnog kablovskog programa "E! Australia".

Ona i njen suprug su pre nekoliko nedelja proslavili desetogodišnjicu veze.

Upoznali su se u jednom baru u Kremornu. Svideli su se jedno drugom, razmenili telefone i od tada se ne razdvajaju. Den je zaprosio Kseniju tokom zalaska sunca u luci Menli, nakon što su prethodno na plaži večerali prženu ribu i pomfrit.

Venčali su se 2016. godine u u crkvi Svetoga Save u Inglsajdu na severnim plažama Sidneja, po pravoslavnim običajima. To je prva srpska crkva u Australiji, a jedan od osnivača bio je Ksenijijin deda.

2024 © - Vesti online