Nedelja 29.07.2018.
22:23
Vestionline

Lepa, zgodna - a uz to i odlična kuvarica! (FOTO)

Facebook/Lorraine Pascale
Lorejn Paskal

Lorejn ima jednog starijeg usvojenog brata i mlađu polusestru (usvojitelj je posle razvoda dobio ćerku). Zna ko su joj biološki roditelji i da imaju još četvoro dece, ali ne želi da ostvari kontakt sa njima.

Paskal se 1995. godine udala za poljskog muzičara sa kojim je naredne godine dobila ćerku Elu. Razveli su se 2000. godine.

Facebook/Lorraine Pascale
 

Kada je imala samo 16 godina zapazio je agent koji je pronašao Naomi Kembel. Tako je Lorejn postala prvi crni britanski model na naslovnoj stranici američkog Elle. Ipak, uprkos uspešnoj karijeri manekenke, Paskal je shvatila da mora da obezbedi sebi budućnost.

Tako je 2005. godine završila kulinarski kurs u Londonu i, nakon diplomiranja, shvatila je da se u kuhinji oseća "kao u dobrim starim farmerkama". Radila je u nekoliko restorana, ali joj radno vreme nije prijalo, pa se vremenom specijalizovala za izradu torti i kolača.

Facebook/Lorraine Pascale
 

Otvorila je radnju u Kovent Gardenu - "Ella's Bakehouse" i završila je i fakultet - studije kulinarskih umetnosti na Univerzitetu u Zapadnom Londonu.

Objavila je pet knjiga koje su samo u Velikoj Britaniji prodate u više od milion primeraka i već godinama snima izuzetno uspešne televizijske gastro-emisije.

Facebook/Lorraine Pascale
 
2024 © - Vesti online