Ponedeljak 30.07.2018.
08:10
S. Đurić - Vesti

Kamere usud od malih nogu

Z. K. Munja
Kao i svaka druga mama: Jelena Karleuša

Lepa Brena i Slobodan Živojinović trudili su se da sinove vaspitaju daleko od očiju javnosti.

- Trudila sam se da im objasnim da je slava imaginarna priča koju treba da zaslužiš svojim sopstvenim radom. Nismo mogli da sakrijemo decu od medija i javnosti, ali kada su postali dovoljno zreli shvatili su da je to tatina i mamina slava i da ne treba da se zanose puno - rekla je Lepa Brena za Ekskluziv TV Prva.

Njen i Bobin sin Stefan krenuo je majčinim stopama, a mladi pevač početkom godine napustio je porodičnu kuću u čemu ga je porodica podržala. Međutim, sve je iznenadilo to što je Stefan, kako je rekao, kupio stan na kredit i sam ga isplaćuje.

- Nisam više kod kuće s njima, sad živim sam već nekih šest meseci. Kupio sam, pa ga polako isplaćujem. Uzeo sam stan na kredit. Roditelji su me podržali u tome da odem. Normalno da sam se osamostalio, ko će više živeti s roditeljima - kaže Stefan.

Pevačica Dragana Mirković kaže da njena deca nemaju želju da postanu deo šou-biznisa.

O bahatosti

Draganu Džajić, ćerku naše fudbalske legende Dragana Džajića, upitali su da prokomentariše današnju decu i kaže da li je istina da su bahati.
- Mediji često optužuju decu poznatih da su bahata. Poznajem mnogo njih. Moram da stanem u njihovu odbranu u ovom trenutku jer to zaista nije tačno. Bar ove koje ja znam ovde kod nas, nisu bahata. Naprotiv, jako su lepo vaspitana i obrazovana deca - rekla je Dragana.

Tokom nedavnog odmora u Monte Karlu, Dragana se sa porodicom našla na jednoj ekskluzivnoj žurki na koju su pristup imali samo članovi jednog prestižnog zatvorenog društva, među kojima se našao i slavni dizajner Filip Plejn.

- On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili s predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje - rekla je Dragana Mirković, čija ćerka i sin još uvek nisu poznati javnosti.

I ćerke Jelene Karleuša i Duška Tošića privlače pažnju medija.

- Okružene su medijima od malih nogu tako da mogu da kažem da odrastaju pred kamerama, tako da je to za njih normalan život. Nisam neko ko krije decu od medija - kaže Karleuša.

Odrastanje daleko od javnosti

Umetnica Lena Kovačević karijeru je gradila i gradi dobrim glasom i kvalitetnom muzikom. Iako joj je otac naš proslavljeni dramski pisac Dušan Kovačević, ona tvrdi da nikada nije tražila njegovu pomoć u karijeri.
- Za sve sam se sama izborila. Zahvalna sam na normalnom odrastanju i tome što me roditelji nikada nisu pritiskali da budem na javnoj sceni. Rasla sam tako i taj parametar mi je sasvim mi je logičan. S druge strane, potpuno razumem ljude koji imaju potrebu da se izražavaju na neki drugi način. Ja sam ipak rasla u porodici gde je jedan od roditelja bio u nekakvom javnom poslu, a to se mog brata i mene nije ticalo i nismo imali tu vrstu opterećenja, niti su nas slikali, niti smo imali tu vrstu pažnju. To nam je strašno prijalo, zato što smo rasli i živeli jednim poptuno normalnim životom - kaže Lena Kovačević.

2024 © - Vesti online