Subota 28.07.2018.
20:29
Vestionline, b92.net

Njukasl pristao da proda Mitrovića Fulamu!

MN Press
Aleksandar Mitrović, u dresu reprezentacije

Prema pisanjima sa Ostrva, Njukasl je odlučio da prihvati ponudu ekipe iz Londona i proda igrača koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici na "Krejven Kotidžu".

Za sada nisu objavljeni detalji transfera, ali se spekuliše da je menadžer 'Svraka' Rafael Benites popustio i dozvolio napadaču da se trajno preseli u redove Fulama za nešto više od 20 miliona evra.

Napadač Srbije vratio se u Englesku iz Njukaslovog kampa u Portugalu i očekuje se da ovih dana overi saradnju sa timom koji vodi Slaviša Jokanović, a koji se prošle godine iz Čempionšipa vratio u Premijer ligu.

Mitrović je tokom zime stigao u Fulam, na 17 utakmica postigao 12 golova i momentalno postao ljubimac navijača jer je bio jedan od najvažnijih igrača za povratak u elitu.

Više puta je ponavljao da bi voleo da ostane među 'Kotadžerima' koji su rešili da sačuvaju respektabilan tim za PL - u toku su pregovori sa Jokanovićem oko novog ugovora, kapiten Tom Kerni je produžio saradnju na još pet godina, dok su stigla dva zvučna pojačanja - Andre Širle i Žan Mišel Seri.

Njukasl ga je doveo pre tri godine iz Anderlehta za 14.500.000 evropskih novčanica.

2024 © - Vesti online