Subota 28.07.2018.
14:38
blic.rs, Vestionline

Željko Joksimović imao nevolje u Crnoj Gori

N. Đurović
Željko Joksimović (Foto: Arhiva)

Željko Joksimović se, naime, iz Atine zaputio u Crnu Goru zbog nastupa, a pred sam ulazak u Budvu javili su mu da su muzičari u problemu.

- Željko je gotovo stigao kolima na primorje, kada su mu se javili muzičari i objasnili mu da im se pokvario kombi kod Mojkovca i da će kasniti. Joksimović nije želeo da članove benda ostavi same, već se vratio nazad da pomogne ekipi. Doneo im je hranu i vodu. Čekao je s ekipom sve dok nije stigao novi kombi iz Beograda. Nekoliko sati su bili na samom putu, ali kako su muzičari uvek duhoviti, oni su se šalili na svoj račun, pa im je vreme brzo prošlo.Stigli su neposredno pred koncert, ali ih to nije sprečilo da je napravio spektakl. Ceo Željkov put je trajao oko 20 sati, ali on nije mario za to jer je želeo da pomogne svojim kolegama - prepričava izvor blizak pevaču. 

Kako dalje saznajemo, Željko Joksimović je bio pribran da reaguje u trenutku i sve vreme je imao pomoć svog menadžera Baneta Obradovića.

- Joksimović se poneo kao pravi profesionalac. Zabrinuo se za ekipu i nije časio ni časa i sve je na kraju ispalo kako treba - objašnjava izvor.

Inače, on je donedavno sa suprugom Jovanom, sinom Kostom i bliznakinjama Anom i Srnom bio na odmoru u Atini, gde imaju luksuzni stan. Međutim, i ovaj porodični odmor nedavno je počeo pravom dramom na aerodromu, zbog koje su Jovana i Željko morali da se razdvoje. 

On je ovo letovanje u Grčkoj iskoristio da malog Kostu nauči da pliva.

- Porodica je uživala na plaži. Jovana je sa bliznakinjama češće bila u sobi, a Željko je sina učio da pliva. Proveli su predivne dane i dobro su se odmorili - ispričao je izvor blizak porodici.

Joksimovići su u Atini proveli nekoliko nedelja. 

Željko i Jovana Joksimović su u skladnom braku od 2012. Na pitanje koja je tajna njihove bračne zajednice, Željko nije krio:

- Mislim da smo nas dvoje drim tim, tim snova. To sam osetio kada sam je prvi put video, ali nisam smeo odmah da priznam. Jednostavno, znao sam da je to nešto što mom životu daje onu drugu polovinu, a čini mi se da sa sigurnošću mogu da kažem da je tako i s njene strane - ispričao je on u jednom intervjuu. 

2024 © - Vesti online