Subota 28.07.2018.
11:54
blic.rs, Vestionline

Komšije otkrile sve što znaju o Radi Manojlović

Vesti
Rada Manojlović

Susedi kažu da pevački par nikada nije raskidao vezu te da ih sve vreme viđaju zajedno, ali da je ona vrednija od njega.

Na pitanje da li su Rada i Haris raskinuli, sve tri devojke u salonu su odgovorile uglas:

- Ma kakvi, nema šanse da je to istina, pa mi ih viđamo stalno, i to ovih dana.

Komšinica Sonja kaže da je srela Radu pre nekoliko dana u prodavnici i nije mogla da veruje koliko je lepa, prijatna i opuštena prema svima. 

- Srela sam je u megamarketu, ide i vuče kolica sa namirnicama. Nosi sama kese. Joj kako je lepa, baš tako bez šminke. Prijatna je bila veoma prema prodavačicama i tu me je oduševila.

U butiku koji se nalazi pored zgrade o pevačici nemaju lepo mišljenje, a pogotovo o njenom stilu oblačenja.

- Bila je Rada, ali nije našla ništa za sebe. Kod mene u butiku za nju nema ništa zanimljivo i zato i ne dolazi. Ta vrsta pevačica je potpuni promašaj za današnju omladinu - kaže vlasnica obližnjeg butika, a nadovezala se njena radnica:

- Rada bi u nekoj od naših haljina koje su u boho stilu eventualno mogla da snimi neki spot na livadi, koji bi na kraju krajeva i mogao da izgleda dobro. No, prvo mora da iskaže želju da izađe iz onih njenih šljokičavih, seljačkih haljina u kojima je viđamo kada prelazi ulicu i ide na nastup.

Komšije ne veruju da je Rada pokušala da se otruje lekovima.

- Iako je otvoreno pričala da je u depresiji, to ona krije u svoja četiri zida. Na ulici je ne možete videti tužnu, možda baš zbog toga i jeste u depresiji što sve drži u sebi. Čitao sam i da se nagutala lekovima, ali ne znam da li je istina - kaže komšija.

2024 © - Vesti online