Petak 27.07.2018.
21:17
Vestionline

Mbape bio povređen na Mundijalu?!

EPA/ETIENNE LAURENT
Kilijan Mbape

Francuska je osvojila titulu prvaka sveta, a Kilijan Mbape proglašen je najboljim mladim igračem Mundijala.

Sjajni, 19-godišnji fudbaler, koji je bio i strelac u finalu protiv Hrvatske (4:2), otkrio je da završnicu Svetskog prvenstva odigrao povređen, pod velikim bolovima.

Mbape je izjavio da se uoči polufinalnog meča sa Belgijom povredio i da je njegov nastup u finišu šampionata bio pod velikim znakom pitanja.

Francuski mediji objavili su nakon povratka ekipe iz Rusije da je Mbape pre meča sa Belgijom tokom tuširanja napravio nagli pokret i bukvalno se srušio zbog bolova u leđima.

"L'Ekip" je naveo da je mladi igrač jedva uspeo da dozove pomoć, kao i da su fizioterapeut i lekar proveli u njegovoj sobi noć pre tog meča pokušavajući da ga osposobe za igru.

Fudbaler Pari sen Žermena je propustio i trening, ali su novinarima "prodali" priču da je u pitanju samo manji problem sa leđima.

On je rekao da je to bila strogo čuvana tajna unutar tima i da su svetski šampioni uspeli da je sakriju od javnosti.

- Bilo je veoma važno da naši rivali to ne saznaju i ne iskoriste. Možda bi me neko potpuno onesposobio udarcem u leđa. Dogovor je bio da ta informacija ne izađe iz svlačionice i uspeli smo u tome - rekao je za "Frans fudbal" Mbape.

2024 © - Vesti online