Petak 27.07.2018.
19:19
Vestionline

Povratak Kasana? Nikad ne reci nikad...

EPA/PIER PAOLO FERRERI
Antonio Kasano, odličnim igrama pre par sezona osvojio srca svih navijača Parme

Nekadašnji standarni prvoligaš i tim koji se borio nekada i za šampionsku titulu u Seriji A se ove godine vratio u elitu. Parma je iz Serije D uspela za tri godine da se vrati u Seriju A i to je svake godine uspevala da obezbedi promociju. Tim sa "Enio Tardinija" možda želi da uz svoj povratak omogući i veliki povratak fudbalu legendarnom Antoniju Kasanu.

- Nismo završili sa dovođenjem igrača. Tražimo igrače sa iskustvom. Da li će se Kasano vratiti? Nikad ne reci nikad... Ima toliko igrača o kojima se priča. tačno je da tražimo iskusne, ali smo neke već doveli poput Masima Gobija - rekao je generalni menadžer Parme Luka Kara.

"Krstaši" su doveli Gobija koji ima 37 godina, a Kasano je ove godine napunio 36. On je već igrao za Parmu od 2013. do 2015. godine kada je sa tim timom uspeo da izbori plasman u Ligu Evrope ali je tada Parma izbačena iz Serije A i izbačena je iz evropskih takmičenja. Kasano je imao ugovor sa Veronom do 2017. godine, bio je član Sampdorije u sezoni 2016/2017. ali tada nije odigrao nijedan meč, tako da je "biser starog Barija" kako su zvali Kasana bez takmičarske utakmice dve godine.

Kasano je profesionalnu karijeru počeo još 1999. u Bariju, igrao je za Romu, Real, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu i Veronu.

Za italijansku reprezentaciju je dao deset golova na 39 mečeva.

2024 © - Vesti online