Subota 28.07.2018.
00:30
b92.net, Vestionline

Automobil ove marke se proizvede na svakih 86 sekundi

youtrube.com/Ford Europe
Foto: Ilustracija

I u Srbiji ima sličan status bar kada je reč o modelima kompanije Ford. Taj trend ne jenjava, a s pojavom nove Fieste na našem tržištu prošle godine, izbor mnogih je pao upravo na ovu verziju. Da odnos cene i kvaliteta ide na ruku prosečnom kupcu u našoj zemlji, govori i podatak da verzija Trend sa petoro vrata i benzinskim motorom 1.1 od 70 KS može da se pazari već za 9.990 evra. 

Osim atraktivne cene, nova Ford Fiesta ima toliko bogatu opremu da se retko koji konkurent može pohvaliti istom. Oni koji su je isprobali tvrde da tokom vožnje ne treba da razmišljate skoro ni o čemu, sem da budete kao i svaki vozač koncentrisani na saobraćaj. 

ABS, elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP), asistencija pri naglom kočenju (MBA), upozorenje i pomoć za održanje kretanja vozila u traci (Lane Keeping aid), limiter brzine, My Key (podesavanje vozila za pocetnike (max brzina, max nivo ozvucenja, ranije upozorenje za nizak nivo goriva u rezervoaru, nemogucnost startovanja vozila bez aktiviranih pojaseva itd.)), pomoc za kretanje na uzbrdici (HLA)i luksuzni enterijer su samo neke od prednosti novog modela koje osećaj upravljanja automobilom čine još boljim.

2024 © - Vesti online