Utorak 27.07.2010.
23:28
Vestionline

Luković kod Lazovića u Zenitu

Visina transfera trebalo bi da iznosi sedam i po miliona evra, a prema informacijama "Gazete delo sport", Lukovića je želeo i moskovski Spartak ali je ponudio sedam miliona, što čelnici Udinezea nisu hteli da prihvate.

"Sve sam izvagao, dobro razmislio, a kada su svi bili zadovoljni onda je izbor pao na Zenit. Spartak iz Moskve je prvi povukao potez i bili smo blizu da se posao uspešno okonča. Ipak, u poslednji čas posle dogovora dva kluba, pravac je promenjen", rekao je Luković u izjavi za "Sport".

Ostalo je da Luković prođe lekarske preglede pre nego što potpiše ugovor na četiri godine.

"U Udinezeu sam proveo lepe četiri godine, ostvario rezultatske planove, a sada hoću i korak napred. Ne treba trošiti reči u kakvom su usponu ruske ekipe i ostaje mi da se nadam novoj uspešnoj misiji", rekao je reprezentativac Srbije.

Luković je u klubu sa "Friulija" igrao od 2007. godine, kada je stigao iz Crvene zvezde. Odigrao je 97 utakmica za Udineze.

Zenit za koga već nastupa srpski reprezentativac Danko Lazović, već je doveo jedno pojačanje u letnjem prelaznom roku, u liku Bruna Alveša iz Porta.

2024 © - Vesti online