Utorak 27.07.2010.
17:18
Vestionline

Srpski klubovi dobili protivnike u evrotakmičenjima

Domaćin turnira biće naknadno saopšten, a pobednik grupe nastaviće takmičenje u Čelendž kupu. Turnir će biti održan od 01. do 03. oktobra.

Crvena zvezda će se u drugom kolu Kupa EHF sastati sa pobednikom duela između belgijskog Tongerena i italijanskog Terama. Mečevi drugog kola biće odigrani 2. ili 3. oktobra, a revanš dueli nedelju dana kasnije.

MP Zorka iz Šapca igraće u prvom kolu Kupa EHF sa Neistinom sa Farskih ostrva. Prvi meč je na programu 4. ili 5. septembra, a revanš nedelju dana kasnije. Pobednik ovog duela sastaće se u drugom kolu sa austrijskim Fiversom.

Protivnik Kolubare u trećem kolu Kupa pobednika kupova biće kiparski Univerziti. Prvi meč biće odigran 20. ili 21. novembra, a revanš nedelju dana kasnije.

Rukometašice niške Naise igraće u drugom kolu Kupa EHF protiv holandskog Helasa. Prvi meč biće odigran u Holandiji, dok je revanš duel na programu u Srbiji. Prvi meč biće odigran 16. ili 17. oktobra, a revanš nedelju dana kasnije.

Knjaz Miloš sastaće se u trećem kolu Kupa pobednika kupova sa ekipom Kastrioti iz Prizrena. Aranđelovčanke bi trebalo da budu domaćini u prvom meču, ali još nije poznato gde će biti odigrane ove utakmice. Prvi meč je na programu 13. ili 14. novembra, a revanš nedelju dana kasnije.

Ekipa Jagodine biće domaćin u prvom meču trećeg kola Čelendž kupa turskoj timu Kastamonu Turk Telekom. Prvi meč će biti odigran 13. ili 14. novembra, a revanš nedelju dana kasnije.

2024 © - Vesti online