Sreda 25.07.2018.
11:15
Blic.rs, Vestionline

Kija i Sloba žive zajedno, komšije ispričale sve detalje

youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Kija Kockar

Po izlasku iz rijalitija, Sloba je iznajmio stan na Novom Beogradu, a sudeći po najnovijim informacijama u istom stanu sa njim boravi i Kija.

Jedan domaći medij uslikao je Kiju kako izlazi iz Slobinog stana u potpuno opuštenom, kućnom izdanju, odlazi do prodavnice, a zatim se sa namirnicama vraća u stan.

Kako navode komšije pevača, do sada supružnike nisu videli zajedno, ali ih oboje danima viđaju kako u zgradi, tako i u obližnjoj prodavnici.

- Spava ona kod njega poslednjih nekoliko dana. Nikada, ruku na srce, nisu bili zajedno, ali ulaze u isti stan. Očigledno se plaše da će ih paparaci fotografisati, pa zato izbegavaju da van svoja četiri zida budu zajedno. Prvih nekoliko nedelja on je tu živeo sam, međutim izgleda da se Kristina uselila kod njega jer je baš često viđamo - rekla je jedna komšinica za ovaj list.

Kija je pre dve večeri, gostujući u emisiji "Zadruga, narod pita", ispričala da je bila u Slobinom stanu kako bi uzela svoje naočare za vid koje su ostale kod njega, ali da je to jedini put kada je posetila isti.

2024 © - Vesti online