Utorak 24.07.2018.
23:17
Vestionline

Apokaliptična scena sa Tajvana, hiljade riba uskakalo u čamac (VIDEO)

youtube.com
 

Kao i svakog dana, ribolovac Lu Đingvai sa Tajvana krenuo je na pecanje kod luke Kilung Biša, a ubrzo je prisustvovao neopisivoj sceni. Kako je opisao ovaj muškarac, što možemo da vidimo i na videu, ribe su počele da iskaču iz vode pravo u njegov čamac. 

"Bilo je tako strašno. Ribe su me doslovno napale", kazao je 31- godišnji Lu koji je snimak kasnije objavio na Fejsbuku, opisujući more kao ključalu vodu iz koje su sardine počele da beže. 

Lu je u razgovoru za "Mejl onlajn" objasnio da su ribe zapravo zaista bežale, ali naravno ne od ključale vode već od predatora: 

"Dva dana pre ovog dogdađaja video sam tri do pet barakuda dužih od jednog metra kako plivaju ispod broda. Pretpostavljam da je ovih dana njihova sezona lova". 

I dok bi drugi ribolovci bili srećni kada bi sardine same uskočile u njihov brod, Lu kaže da je radio sve kako bi ih vratio nazad u vodu. 

Klip koji se proširio internetom je izazvao burne reakcije kod ljudi, dok su ga neki opisali jezivim, drugi su istakli da je apokaliptičan.

2024 © - Vesti online