Sreda 25.07.2018.
03:30
Telegraf.rs, zena.blic.rs

Žele nokti - Letnji hit!

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako vam je klasični manikir dosadio, a i onaj francuski vam deluje pomalo passe, stiže novi letnji trend kada je reč o noktima - i verujemo da će vam se dopasti.

Posebno ako ste vedri, volite jake boje i slatke ukuse... Jer ovi nokti neodoljivo podsećaju na sočno voće i žele bombone, a takvo ime su i poneli - žele nokti!

Naravno da nam novi trend dolazi iz poznatog klana sestara Kardašijan.

 

Jelly nails! Yes or No? #beautytrend #gemboxjewelry #yesorno #saywhat #jellynails

Објава коју дели Gem Box Paparazzi by Tianne (@gemboxpaparazzi) дана 23. Јул 2018. у 10:06 PDT

Kako bi nokti delovali kao da su napravljeni od želea, manikira treba da obavije površinu nokta neprozirnom bojom, a potom da na isti doda delimično providan nastavak.

Kajli Džener obradovala nas je novim letnjim stilom za naše nokte koji će obožavati svi ljubitelji žele bombona.

Žele nokti su već osvojili društvene mreže, a ukoliko ste razmišljali o tome da li su slatki kao što izgledaju najbolje da probate jer su pravi letnji manikir. Poznata starleta nije mogla da im odoli i morala je da ih isproba, a nakon nje odmah su to uradale i ostale devojke.

 

feelin girly

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 8. Јул 2018. у 8:55 PDT

Ovakvi nokti mogu da se urade u bilo kojoj boji, ali je zapravo poenta da se koriste fluorescentne boje koje podsećaju na tropske dane poput žute, roze, narandžaste, zelene...

Ovi letnji meseci su pravo vreme da isprobate sve bjuti trendove i eksperimentišete. Inspiraciju možete da pronađete kod mnogih influenserki na Instagramu.

2024 © - Vesti online