Ponedeljak 23.07.2018.
21:44
Vestionline, b92.net

Trener Suduve: Šanse su pola-pola

www.facebook.com/fksuduva
Suduva zna i šta je čeka i šta hoće na Marakani: trener litvanskog prvaka Čeburin posle podviga na Kipru

- Danas su šanse jednake, a za dalje ćemo da vidimo. Sve će se videti sutra na terenu. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo šta znamo. Analizirali smo rivala potanko. Došli smo ovde da predstavljamo malu evropsku zemlju. Želimo da odigramo dobro - rekao je u Beogradu Vladimir Čeburin (53), Kazahstanac, koji je igrao u vreme SSSR. 

Upitan da li će njegova ekipa u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona napasti Crvenu zvezdu, kazao je da sigurno neće napadati sve vreme. 

- Utakmica će pokazati. Imao i ono koliko vam protivnik dozvoli da napadate ili da se branite. Naći ćemo način da sprovedemo ono što želimo u delo - rekao je Čeburin. 

Živanović je rekao je da je posle revanša prvog kola s Apoelom ukazao saigračima da su na Kipru osetili samo deo atmosfere koja ih očekuje na Zvezdinom stadionu u utorak od 20.30 časova. 

- Nadam se da sam uspeo da im prenesem šta ih očekuje sutra ovde. Mi smo se dva dana intezivno spremali za meč. Znamo vrline i mane Zvezde. Vrline ćemo pokušati da zaustavimo, dok ćemo mane gledati da iskoristimo. Samim trijumfom nad Apoelom smo načinili veliki rezultat, čulo se za litvanski fudbal i Suduvu. Sutra je prvo poluvreme i želimo što bolji rezultat - rekao je Živanović. 

Suduva je u prvoj utakmici prvog kola savladala kiparskog šampiona u svom gradu Marijampole s 3:0. U uzvratnoj utakmici je izgubila sa samo 1:0.

2024 © - Vesti online