Utorak 24.07.2018.
01:30
A. Vučićević - Vesti

Jarke boje umesto silikona

pixabay.com
 

Kada dođe vreme za plažu, svaka dama razmišlja o tome kako da na pravi način istakne svoje atribute, a sakrije nedostatke. Model kupaćeg kostima koji izaberete, mnogo doprinosi tome da na plaži zablistate u punom sjaju. Predstavljamo vam modele kupaćeg kostima koji najbolje pristaju vašoj figuri.

Pruge za dečačku građu

Ukoliko imate dečačku građu, sa kukovima i ramenima u istoj ravni, važno je da naglasite dekolte i noge. Nosite gornji deo kupaćeg kostima koji se vezuje oko vrata, a poželjno je da donji deo ima neki ukras poput trake ili kaiša. Takođe, ovakvoj građi bi odlično pristajao i jednodelni kupaći sa prugama u predelu stomaka.

Ukoliko ste zaobljeni u predelu kukova i butina, a mršaviji u gornjem delu tela, onda pripadate takozvanom modelu kruške. Takve dame treba da nose klasičan, što jednostavniji donji deo kupaćeg kostima, dok gornji deo treba da se vezuje oko vrata, jer se tako vizuelno šire ramena i postiže se srazmer. Neka donji deo bude tamniji, dok gornji deo treba da bude jarkih boja i dezena.

Ako imate figuru peščanog sata, gde su bokovi i grudi izraženi, a struk tanak, treba da nosite jednostavne bikini modele. Gornji deo treba da se vezuje oko vrata, a donji deo na bokovima. Takođe jednodelni retro modeli odlično pristaju ovakvoj građi.

Ukoliko imate velike grudi koje teško "obuzdavate" onda su za vas modeli sa ojačanim korpama i debljim trakama. Izbegavajte ukrase, karnere i upečatljive dezene, kao i tanke bretele, kako taj deo tela ne bi privlačio dodatnu pažnju. Jednodelni kupaći kostimi su odličan izbor za dame sa velikim grudima jer pružaju odličnu potporu.

Žene sa malim grudima treba da biraju kupaći kostim koji će vizuelno povećati njihovo poprsje. Najbolji izbor je dvodelni kupaći jarkih boja, dezena, koji su u gornjem delu ukrašeni karnerima. Cvetići i printovi takođe dolaze u obzir, jer male grudi vole odevne predmete sa šarama.

Budite samokritični

Ukoliko vam tokom šopinga pažnju privlače kupaći kostimi iz dva dela, koja su spojena trakama u predelu stomaka, imajte na umu da je ovakvi modeli pristaju malom broju žena. Ukoliko se borite sa viškom kilograma, ili pak ste premršavi, ovakav model izbegavajte u širokom luku.


 

2024 © - Vesti online