Ponedeljak 23.07.2018.
12:09
Vestionline

Nurkić: Dule, stižem u septembru

EPA/MIKE NELSON
Jusuf Nurkić

Nurkić je ovog leta potpisao sa Blejersima četvorogodišnji ugovor vredan 48 miliona dolara, pa se stavio na raspolaganje selektoru Dušku Vujoševiću.

- Sa selektorom Duškom Vujoševićem sam imao sastanak u Beogradu, razgovarali smo i na okupljanju reprezentacije prošlog meseca u Sarajevu. Pre nekoliko dana mi je javio za kada su zakazane pripreme, to će biti dve nedelje pre početka drugog kruga kvalifikacija. Potvrdio sam mu dolazak, u stalnom smo kontaktu - rekao je Nurkić.

BiH u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igra sa Finskom 13. septembra, pa sa Češkom 16, a treći rival u grupi je Bugarska.

- Pokušaćemo da napravimo dobar start u ove dve utakmice. Dve pobede bi nas vratile u igru za plasman na Svetsko prvenstvo", optimista je Nurkić koji zbog povreda i obaveza u NBA ligi nije igrao za "Zmajeve" u prethodnim kvalifikacionim "prozorima.

Na Vujoševićevom spisku za septembarske utakmice je i novi bosanskohercegovački NBA igrač Džanan Musa, potom Nemanja Gordić, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Obrad Tomić, Adin Vrabac...

2024 © - Vesti online