Ponedeljak 23.07.2018.
11:30
Vestionline

Dodić: Partizan je dominirao ali smo mi pobedili!

fkpartizan.rs
Miroslav Đukić, u razgovoru sa sudijom

Miroslav Đukić je pred gostovanje u Surdulici izjavljivao da Partizan želi da vrati titulu prvaka Srbije, ali ako se po jutru dan poznaje, na tom putu će imati mnogo poteškoća.

Radnik je početkom drugog poluvremena iskoristio jednu od malobrojnih šansi i to mu je bilo dovoljno da otvori Superligu vrednom pobedom - 1:0 (0:0)!

- Sigurno ne mogu biti zadovoljan. U prvom poluvremenu nismo stvorili nijednu zrelu priliku, u drugom ih je bilo dosta, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. Moramo da poboljšamo realizaciju i počnemo da pobeđujemo - rekao je Đukić.

Crno-bele ne može da uteši podatak da su uputili 15 šuteva više od protivnika (22:7), od toga 12:3 u okvir gola.

- Ovo nas očekuje i u nastavku prvenstva. Moramo da pronađemo rešenje protiv zatvorenih ekipa - dodao je Đukić, čije izabranike u četvrtak čeka prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv litvanskog Trakaija.

Radnikov strateg Mladen Dodić izjavio je da je crno-bele možda stigao umor, s obzirom na to da su tri dana ranije igrali protiv Rudara iz Pljevalja.

- Najavljivali smo ofanzivan Partizan. Uspeli smo da odradimo posao u odbrani, a na drugoj strani da stvorimo nekoliko šansi i damo gol. Naravno da je Partizan dominirao, možda ih je malo stigao umor, ali to ne umanjuje pobedu mojih momaka.

fkpartizan.rs
Mladen Dodić, trener Radnika

Osvrnuo se i na povredu Ožegovića:

- Slična je bila na prijateljskoj utakmici u Novom Pazaru, koristim priliku da čestitam rođendan Milošu Stankoviću i poželim mu što brži oporavak, jer je on danas upravo poželeo ovo za rođendan.

Dodić je poslao svoju lekarsku ekipu da pomogne Ožegoviću kad je video o čemu se radi:

- Nažalost imam iskustava, ja sam povređivao, i bio povređivan na terenu, ali kada dođe do sudara tu sudija mora odmah da prekida, jer nekada su u ovakvim situacijama sekunde u pitanju - rekao je Dodić.

U drugom kolu domaćeg šampionata, sledećeg vikenda, sastaće se Dinamo - Partizan (opet u Surdulici, jer stadion u Vranju ne ispunjava superligaške kriterijume) i Mladost Lučani - Radnik.

2024 © - Vesti online