Nedelja 22.07.2018.
21:00 >> 21:06h
Vestionline

Partizan izgubio u Surdulici

fk-radnik.com
Stadion u Surdulici

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u 1. kolu domaćeg šampionata pošto je od njih bolji bio Radnik iz Surdulice koji je pred svojom publikom slavio minimalnim rezultatom - 1:0 (0:0).

Junak meča bio je bivši đak crno-belih Igor Zlatanović, koji je u 51. minutu odlično reagovao posle centaršuta s desne strane i skrenuo je loptu u mrežu Stojkovića pošto je pobegao Svetozaru Markoviću.

U Surdulici je ove večeri ispisana i istorija pošto je ovo prvi put od 18. avgusta 1991. godine da je Partizan poražen na startu prvenstva. Crno-beli su tada, još u prvenstvu Jugoslavije, izgubili od Veleža dok su u ovom veku remizirali samo jednom u prvom meču u ligi.

Đukić je opet "promešao" sastav u odnosu na prethodni meč, u tim su se vratili golman Stojković, bek Šehović, štoper Marković, krilni napadač Tošić, centarfor Gomeš.

Radnik je proteklog leta promenio trenera, na klupu je seo Mladen Dodić, a s njim na čelu tim je tokom pripremnog perioda pobedio samo jednom u pet mečeva uz svega tri postignuta gola.

Ali na otvaranju sezone izabranici Mladena Dodića su savladili vicešampiona i tako već na startu prvenstva doneli nemir u klub iz Humske.

Radnik - Partizan 1:0 (0:0)

Strelac pobedonosnog gola za Radnik bio je Zlatanović u 51. minutu!

Radnik: Vasiljević - Mladenović, Žarković, Milovanović, Čubrilo (Đorđević od 71.) - Pejčić (Pavlović od 68.) - Pantelić, Stevanović, Keremeh, Stojanović - Zlatanović (Ristović od 84.).

Partizan: Stojković - Enake, Marković, Valijente, Šehović - Zdjelar, Pantić, Đerlek (Suma od 62.) Tošić (Ožegović od 57.) - Ivanović (Ilić od 73.), Gomeš.

2024 © - Vesti online