Nedelja 22.07.2018.
18:32
Vestionline, sportklub.rs

Hart: Igrao bih bilo gde, samo da nije pozajmica

EPA/NEIL HALL
Džo Hart, poslednji put u dresu reprezentacija u oktorbru prošle godine

Prošlu sezonu Džo Hart je proveo u Vest Hemu, ali čak ni u "čekićarima" nije bio prvo rešenje tokom čitave sezone jer je priliku dobijao i Adrijan. Pretprošle je Pep Gvardiola Harta poslao na pozajmicu u Torino, a tamo je on imao nešto prijatnija iskustva.

- Uradio sam šta sam uradio u protekle dve sezone. To sam radio da bih bio na Svetskom prvenstvu ali vidite kako se to završilo - rekao je 31-godišnji Džo Hart koji nije bio ni blizu konačnog sastava Engleske za Mundijal.

- Iskusan sam, dugo sam igrao na najvišem nivou. Moram da budem u klubu u kom ću biti važan igrač, a to može da se desi samo ako negde pređem za stalno. Moram da napravim potez koji je dobar za moju porodicu, neće biti lako ali ta odluka mora da se donese - rekao je Hart.

Za njegovu situaciju je inače Pep Gvardiola rekao da pokušava da nađe rešenje, ali da će on ostati u Sitiju ako se ne nađe neko dobro rešenje za obe strane. To znači da će Hart ostati treći golman "građana" ako Mančester Siti ne bude zadovoljan ponudom za njega.

- Volim sve lige. Pokazao sam to. Bio sam u Seriji A i dopalo mi se tamo, treba igrati i u drugim ligama. Nema lige kojoj bih rekao ne ali moram da donesem odluku koja je dovoljno dobra za mene - rekao je Hart koji je inače rekao da je i dalje rešen da bude ponovo engleski reprezentativac. 

2024 © - Vesti online