Radost za Milana na putu

Z. Marjanović
Čeka ga novo iznenađenje: Milan Radojčić

Donaciju je namenio/la invalidu bez nogu, Milanu Radojčiću iz Gornjeg Milanovca, za kupovinu televizora.

"Drage 'Vesti', želim da ovaj dar uručite Milanu Radojičiću da bi mogao da sakupi za televizor. Da mu Bog dragi podari zdravlje i dug život da dugo godina ima zabavu. Topli pozdrav iz Melburna", pisalo je, između ostalog, u pismu dobročinitelja/ke.

Naravno, želja našeg humanog čitaoca ili čitateljke biće ispunjena čim pre jer je dar već na putu za Gornji Milanovac.

A ono što nikoga nije moglo da ostavi ravnodišnim kad je reč o Milanu jeste što ovaj čovek već punih osam godina živi sam od male invalidnine i to bez struje koje su mu isključili zbog nastalog duga.

Zahvaljujući isključivo našim plemenitim čitaocima, novac za isplatu duga za struju u međuvremenu je prikupljen i radi se na njegovom ponovnom priključivanju što će naši reporteri verno zabeležiti, kao i uručenje novopristiglog dara.

Isto tako, zabeležićemo i reči zahvalnosti koje Milan bude uputio svojim dobrotvorima, o čemu će moći da pročitaju u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online