Subota 21.07.2018.
22:08
Vestionline

Bjelica: Hvala Minesoti, sad idem kod brata Bogdana

twitter.com/kings
Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović

Njih dvojica su zajedno igrala u ekipi Fenerbahčea, a Nemanja je posle sezone u kojoj je bio MVP Evrolige otišao korak dalje, u NBA.

Nakon tri sezone, rastao se sa Minesota Timbervulvsima i bio na korak od povratka u Evropu. Taman što se počelo sa spekulacijama gde bi mogao igrač njegovog kalibra, kao opcija su se pojavili Sakramento Kingsi i doveli ga.

- Novo poglavlje počinje danas. Želim da zahvalim Sakramento Kingsima što su mi pružili priliku i verovali u mene za svoj cilj i što su me ubedili da donosim dobru odluku za sebe i svoju porodicu, što ostajem u NBA. Jedva čekam da treniram i da opet zaigram sa svojim bratom Bogdanom Bogdanovićem - napisao je Bjelica na društvenim mrežama.

Minesota je uspela preko Denver Nagetsa da uđe u plej-of posle skoro deceniju i po i doba Kevina Garneta, ali je posle ispadanja od Hjustona u prvoj rundi 4-1, bilo pitanje šta će "Vukovi" menjati. Bjelica nije produžio saradnju sa njima, nije otišao ni u Filadelfiju koja je bila zainteresovana i na kraju se samo zahvalio Timbervulvsima.

- Svim navijačima Minesote. Hteo sam da iskoristim trenutak i zahvalim se i vama za podršku u prethodne tri sezone, za svu ljudbav prema meni i mojoj porodici i što ste bili mesto gde mi se rodio sin. Uvek ću odavde imati lepe uspomene - napisao je Bjelica.

2024 © - Vesti online