Subota 21.07.2018.
08:22
S. Đurić - Vesti

Poznati i njihovi ratovi sa najmilijima

youtube.com/ RTV Pink Official
Zavadila porodicu: Luna Đogani

Njen stric Đole Đogani uputio joj je poruku gde joj je napisao da je svojim ponašanjem, golotinjom, srozala njihovo prezime i brend Đogani i zabranio joj da njihovo prezime koristi u javnosti. Tim povodom oglasila se i modna blogerka sa porukom koja može da se protumači kao poruka za strica.

- Ne odričem se nikada nikog iz porodice i familije zbog ovakvih stvari, nije ona ništa strašno uradila da bih morao da je se odreknem. Pisao sam joj u nameri da sada smiri uzburkanu situaciju i pokaže onu Lunu koji ja poznajem - poručio je Đole

Međutim njegov brat Gagi i bivša snaja Anabela Atijas burno su reagovali na reči koje je Đole uputio njihovoj ćerki:

- Đoletu poručujem da sjaše s mog deteta, oteraće je u ludnicu i on i svi koji je ne ostavljaju na miru. Dosta je bilo - rekao je uznemireni Gagi.

Razdor kod Kovačevih

Veliku buru u javnosti pre nekoliko godina izazvala je Kristina Kovač koja se javno, preko Fejsbuka, odrekla svoje sestre Aleksandre.
- Ja sam svoju najbližu sestru izgubila negde 1996. godine. Ona mene danas - napisala je Kristina na Fejsbuku.
Takođe, ona je nagovestila i da stvari ne stoje dobro ni između nje i treće sestre Anje.
Na ovaj sestrin potez odgovorila je i Aleksandra.
- Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komunicaramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže - napisala je Aleksandra, koja je prošle godine otkrila da se njen i Kristinin odnos nije promenio.
- Nisam u kontaktu sa sestrom Kristinom. Mi ćemo ostati zapamćene kao dve mlade devojke koje su pokušale da muzikom vrate ljudima osmeh na lice, u teškim vremenima - rekla je tada Aleksandra.

Ni Luna nije ostala bez odgovora na prozivke, pa je stricu poručila da bi mu bilo bolje da gleda sebe, bude srećan, i zarađuje novac nego da nju javno pljuje.

- Odjednom ja ne valjam i skrnavim porodično prezime, ime, sve. Ako je jedna Luna Đogani najveći problem, bruka i sramota, ja im se, evo, izvinjavam - poručila je Luna.

Ne priča sa ocem

Pevačica Ana Kokić, koja je dete razvedenih roditelja, kako pišu mediji već godinama nije u kontaktu sa ocem Stevom koji još nije upoznao njene ćerke Ninu i Teu. Ana je prekinula svaki kontakt kada je on napustio njenu majku Branku i ostavio je samu sa dve ćerke.
- Moji su razvedeni i to je to. Nisam u kontaktu s tatom. Ne volim o tome mnogo da pričam. Nisam ni prva ni poslednja osoba čiji su roditelji razvedeni, ni prva ni poslednja kojoj se to dešava. Naučila sam ovako da živim. Ne znam da li mi je sada zbog toga teško. Sada sam neko ko ima svoju porodicu, ko ima decu, pa na to gledam drukčije. Imala sam 15 godina kada su se roditelji razveli - rekla je Ana u jednom intervjuu.

Pevačica Indira Aradinović Indi javno se odrekla svoje rođene sestre Edite! Njih dve još od prošle godine nisu u dobrim odnosim, ali je sve tek sada isplivalo u javnost. Indi je na Instagramu otrkila da sa sestrom nije dobra još od prošle godine, jer joj je udarila slava u glavu zbog učešća u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", ali i to da ju je blokirala na Instagramu.

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna - napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu.

 

2024 © - Vesti online