Četvrtak 19.07.2018.
13:01
Vestionline, zurnal.rs

Luković ponovo na "krovu", potpisao na tri godine!

fkvozdovac.rs
Andrija Luković, najbolji igrač Voždovca u prošloj sezoni

Držao je vrata otvorenim, borio se, pa i planirao tim računajući na pozitivan ishod pregovora. U sredu ga je i dočekao! Sada je i defintivno, Andrija Luković je ponovo među Zmajevima!

Momak kojeg su na krovu sa razlogom prozvali bombarderom, bio je bez sumnje jedan od najboljih igrača Voždovca u minuloj sezoni.

Tokom 26 utakmica, Luković je postigao devet golova, tresao mrežu Zvezde i Partizana, Rada, Javora, Bačke, Napretka i Zemuna, upisao tri asistencije i pre svega ostavio nemerljiv doprinos u veznom redu.

Na tom putu, dvadesettrogodišnji vezista došao je do trocifrenog broja superligaških nastupa, a tu je uvek i neizbrisiva slika sa zlatnom medaljom oko vrata, osvojenom na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Upravo Andrijinim golom, Srbija je tada srušila mladu selekciju Francuze!

Činjenica da ga je dres sa brojem 20 čekao spreman, dovoljno govori o zadovoljstvu kluba iz Zaplanjske, koji bi ovim potezom mogao, ponosno, da stavi tačku na prelazni rok. Osećanja su uzajamna.

- Već sam bio u Voždovcu, pa mi ništa nije ovde strano. Znam o kolikoj veličini kluba se radi. Želeo sam da dođem samo u Voždovac, da se vratim gde se osećam kao kod kuće - rekao je Luković.

Potvrdio je da opcija nije manjkalo, naprotiv.

- Bilo je i boljih finansijskih ponuda, ali sam odabrao Voždovac, jer se vrlo dobro znamo. Poznajem sredinu, ljude, atmosferu... Želim da nastavimo tamo gde smo stali prošle sezone. Da napravimo novi korak i zajedno se radujemo novim pobedama - nije Luković krio osmeh.

Sa Voždovcem, do skora pozajmljeni adut Zvezde, potpisao je ozbiljan ugovor. Boje Zmajeva braniće tri godine!

2024 © - Vesti online