Četvrtak 19.07.2018.
10:57
blic.rs, Vestionline

"Ma kakav razvod - Sloba i Kija se čuju svaki dan"

youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

Nekadašnji zadrugar Milan Milošević, koji je posle rijalitija nastavio druženje s Kijom, otkrio je detalje njenog i Slobinog razgovora o kojima mu se pobednica "Zadruge" poverila.

- Kija mi je rekla da kažem slobodno šta joj je rekao Sloba. On je poručio da sa Lunom može da bude kad god hoće. To znači da on nju smatra za devojku u kojoj gasi svoje strasti. U razvod Kije i Slobe ja ne verujem. Oni su i te kako povezani, svaki dan su u kontaktu - rekao je Milan u emisiji "Premijera".

On se osvrnuo i na ponašanje Lune Đogani i nije imao mnogo lepih reči za blogerku.

- Luna Đogani je neko ko se predstavlja da je rastao pod staklenim zvonom, a ja tog zvona i tog stakla nigde nisam video. Rasla je u sasvim normalnoj porodici, s tim što su njeni roditelji devedesetih bili poznati. Čak je rasla u porodici koja nije za primer drugim bračnim parovima, ni deci da odrastaju u takvoj sredini. Njen otac je bio zavisnik od zabranjenih supstanci, razvod, nasilje među roditeljima, sve je to uticalo na Lunu i sada se odražava na njeno ponašanje koje je pokazala u rijalitiju, vrištanje, histerisanje, lažno padanje u nesvest - rekao je Milošević.

2024 © - Vesti online