Sreda 18.07.2018.
20:12
R. Patković - Vesti

U zavičaju je najlepše

R. Patković
Svi su spremni i orni za put

Povodom odlaska na odmore i pred polazak na put u prelepom kompleksu letnjih bašta u Dortmundu, po starom dobrom običaju, priređeno je slavlje i bogata trpeza. To okupljanje je kažu dokaz da se Srbija preporodila posle turbulentnog perioda i sada novim snagama ide dalje i nastavlja staru slavu.

Svi obećali fotografije

Svi okupljeni su obećali da će poslati fotografije sa odmora za našu rubriku Moje putovanje.

Sve je bilo bez posebnih govora, a veličanstvena trpeza ponovo je potvrdila da više od 100 porodica krasi zajedništvo. Bilo je to lepo druženje, a čulo se i to ko i gde namerava da provede najlepši deo odmora. Đurovići će prvo u Rudo pa u Negotin i Ulcinj.

Puzigaće će boraviti u rodnom Prijedoru i Grčkoj. Jovanovići odlaze u Niš pa Grčku. Momići će prvo u Banjaluku, zatim Rijeku i nastavljaju za Grčku.

Stevići će prvo do Banjaluke i u produžetku i nastavljaju za Herceg Novi. Ninkovići će u Doboj i Budvu. Kolarevići prvo odlaze u Beograd, zatim u Niš, Požarevac i Kostolac.

Porodica Kantar biće u Prijedoru i Oštroj luci. Kaličani odlaze u rodni Šabac. Živanovići će odmarati u Bajinoj Bašti i Grčkoj. Bašići i Palkovići će biti u Subotici. Jelica Harat će isto u Suboticu, a zatim za Beograd i Grčku. Larisa i Jasminka Montaj odlaze u Suboticu. Aleksandar Gajić će boraviti u Zadru, a Dragan Gagić isto i nastavlja za Bijeljinu i Beograd.

Vladislav Srijemac odmor će provesti sa porodicom u Srpskom Brodu, Golupcu i Grčkoj
 

2024 © - Vesti online