Sreda 18.07.2018.
13:47
Vestionline, Tanjug

Đukić pred Rudar: Imamo dobar rezultat, ali nema opuštanja

partizan.rs
Milorad Vučelić i Miroslav Đukić

- Posle prve utakmice imamo dobar rezultat, ali i ovde nas očekuje težak meč. Necemo dozvoliti da se opustimo, ne treba nam velika motivacija, igramo pred našom publikom i želimo da se predstavimo u dobrom svetlu - rekao je Đukić na konferenciji za međije na stadionu u Humskoj.

Kad je reč o povredi Nemanje Nikolića, Đukić očekuje brz povratak, ali neće moći da računa na njega za Rudar, a verovatno ni na Marka Jankovića.

- Posle prvih snimaka bili smo zabrinuti zbog povrede Nikolića, ali su detaljniji pregledi pokazali da povreda nije ozbiljna kao što se činilo, i da očekuje da se u što bržem roku vrati na teren. Janković nije trenirao ovih dana, pitanje je da li će biti spreman.

Dodao je da Nikolić daje mogućnost igranja sa dva špica, ali i da je više za polušpica.

Prema njegovim rečima ukoliko napadač Ognjen Ožegović ode Partizan će dovesti njegovu zamenu.

- Ožegović je doneo dosta stvari, bio je starter, igrao dobro i zadovoljni smo. Računamo na njega, u Nikšiću su igrali Rikardo i Nikolić, došlo je do rotacije... Ako ode nadomestićemo njegov odlazak pojačanjem.

Đukić je rekao i da nema lakog rasporeda i da ulaze ozbiljno u svaki meč.

- Videli smo to na Mundijalu gde su favoriti poispadali u prvim rundama. Treba da se pripremamo za svaki meč, prilazimo najozbiljnije svakoj utakmici. Videlo se prošle sezone gde nismo nikog lako dobili - rekao je Đukić.

Vezni fudbaler Saša Zđelar složio se sa trenerom Đukićem da neće biti lako.

- Spremamo se i pripremamo kao da je 0:0. Tamo do poluvremena nije bilo uopšte lako, sigurno da neće biti ni ovde - zaključio je Zđelar.

Revanš utakmica između Partizana i Rudara iz Pljevalja igra se sutra od 20.30 na stadionu u Humskoj.
 

2024 © - Vesti online