Utorak 17.07.2018.
18:19
Vestionline, mozzartsport.com

Želja Milana Tomića - Kim Tili!

EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU
Kim Tili

Prema informacijama uglednog grčkog sajta Sport24, izričita želja Milana Tomića je krilni centar sa kojim je prošle sezone sarađivao u Olimpijakosu!

Tili je trenutno bez kluba, pošto mu je istekao ugovor sa Olimpijakosom, a poslednjih dana za njegovo ime najviše se vezivala Valensija. Tomić bi sada želeo da iskoristi svoj uticaj i poznanstvo sa Tilijem kako bi ga doveo u Beograd i redove srpskog šampiona.

U Crvenoj zvezdi su svesni Tilijevih zdravstvenih problema, pošto je zbog brojnih muka sa kolenom propustio dobar deo sezone. Izgleda da Tomić ipak veruje u nekadašnjeg francuskog reprezentativca i njegov kvalitet, kao i višegodišnje iskustvo građeno u najjačim evropskim ligama.

Tili se u određenim varijantama snalazi i kao niske petice, mada mu je prvenstvena uloga na mestu krilnog centra. Poseduje solidan šut, što ga je godinama krasilo u igri. Podsetimo, Crvena zvezda na mestu krilnog centra ima praktično samo Stefana Jankovića.

Crvena zvezda je dosad angažovala Majka Cirbesa, Dušana Ristića i Bilija Barona, kao i kondicionog trenera Aleksandra Lukmana.

2021 © - Vesti online