Utorak 17.07.2018.
13:48
Vestionline

Humani sportisti za Mašu Artiko

Promo
 

Oni su donirali svoje dresove, čijom kupovinom se učestvuje u prikupljanju novca potrebnog za njeno lečenje.

Kampanju je pokrenuo trkački klub "Running tribe", sa idejom da svi trkači, sportisti i ljudi dobre volje doniraju svoje stare sportske majice ili dresove za koje ih vežu posebne uspomene i tako pomognu Maši u najtežoj trci koja joj predstoji.

Majice se prodaju na "Fejsbuk" stranici po principu licitacije, koja funkcioniše tako što se u komentaru napiše iznos za koji želi da se kupi majica, a po isteku vremena za licitaciju majicu će dobiti učesnik koji je ponudio najviše novca. Po prijemu uplate na račun 265-0000005179553-69 Svetlane Marković (Mašina mama), majica će dobiti novog vlasnika.

FK Crvena zvezda i Nenad Milijaš, kao i FK Čukarički i Lukas Pjasentin, poslali su dresove sa svojim i potpisima svojih saigrača, uz iskrene želje za Mašino brzo ozdravljenje. Originalni dres KK Crvena zvezda potpisao je i poslao Pero Antić, a kampanji se priključio i naš bokser Marko Nikolić, koji je već učestvovao u humanitarnim akcijama i pomagao deci oboleloj od raka. Svoje dresove sa potpisom, takođe, dali su na licitaciju i fudbaleri Rada, Vladimir Volkov i Aleksandar Lutovac, koji je u doniranom dresu dao 11 golova u prošloj sezoni Superlige Srbije. 

Promo
 

Polumaratonka i TV prezenter Nela Bunčić doprinela je akciji svojom prvom profesionalnom sportskom majicom, dok je fitnes guru, Emil Hadži Pavelkić, obogatio prodajnu galeriju majica i dresova najslikanijom majicom na Beogradskom maratonu 2018. I trkači kluba "Running Tribe", kao i drugih klubova iz Srbije, donirali su svoje omiljene trkačke majice sa željom da pomognu maloj Maši. 

2024 © - Vesti online