Utorak 17.07.2018.
11:31
Vestionline

Da li je Nejmar lažirao da je dao koš izdaleka? (VIDEO)

EPA/Robert Ghement
Folirant ili ne: slika i prilika utiska o Nejmaru na Mundijalu u Rusiji

Fudbalska zvezda, koja je na minulom svetskom prvenstvu pobudila najveću pažnju, a da to nije bilo zbog umeća nego zbog optužbi da preteruje glumeći da je teško povređen posle startova protivničkih igrača, možda je poklonicima zaista ponudila jednu laž - "fejk" u novogovoru.

Kao osvedočeni ljubitelj košarke, Nejmar u vili u kojoj provodi odmor do povratka u trenažni proces u Pari Sen Žermenu ili možda u nekom drugom klubu ako bude atrakcija prelaznog roka, ima i košarkaški teren. Naravno da je ponosan na to što u pozadini igrališta na jedan koš dominira veliki pano na kojem je s najboljim košarkašem svih vremena Majklom Džordanom. Upoznao ga je učestvujući u reklamiranju patika pod brednom američke legende. 

Brazilac je postavio kratki video-prilog kako postiže koš s velike udaljenosti, podalje od linije za "trojku". Od početka je primetno da njegov šut neće dobaciti do koša, ali se u jednom trenutku vidi i da šut dobija na snazi montažom, kao da je na jedan pokušaj nakalemljen drugi jači i precizniji.

Pogledajte pa sami zaključite

2024 © - Vesti online