Subota 14.07.2018.
10:58
Vestionline, Tanjug

Milošević: Odluka o Krstajiću do kraja sledeće nedelje

MN Press
Mladen Krstajić i Savo Milošević

Milošević je gostujući na televiziji N1 poručio da Srbija ne zaostaje mnogo za najboljim svetskim ekipama, ali da je i nedostajala sreća nakon što je eliminisana u grupnoj fazi zbog poraza od Švajcarske (2:1) i Brazila (2:0), a pobedila Kostariku (1:0).

- U toku sledeće nedelje, najkasnije do kraja, imaćemo konkretne informacije. Između ostalog i oko Krstajića - rekao je Milošević.

On je dodao da su "orlovi" zaslužili više, podsetivši i na sudijske greške, odnosno na duel sa Švajcarskom kada Nemac Feliks Brih nije svirao očigledan penal.

- Ono što sam video na Svetskom prvenstvu jeste da mi uopšte ne zaostajemo mnogo za najboljim svetskim ekipama, i da smo u prvom krugu iza najboljih, prilično isti, a možda i u prednosti. I uz malo sreće mogli smo i mi da odemo do četvrtfinala.

Dodao je i da rezultat nije uvek realno merilo vrednosti.

- Ono što je dobro je da smo promovisali pet, šest mladih igrača koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala, a ima ih još sedam, osam u Srbiji... To su momci koji su napravili fenomenalne rezultate u prošlosti u mlađim selekcijama - zaključio je Milošević.

2024 © - Vesti online