Subota 14.07.2018.
02:30
blic.zena,Vestionline

Ako ovo radi tokom seksa, baš je loš u krevetu!

wallpino.com
 

Listu greški je sastavila Kler Kavana, koautorka knjige "Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex" i po njoj najveći propusti muškaraca su:

Hvalisanje veličinom penisa

Suguran da će otkrivanjem impozantne veličine svog polnog organaimpresionirati partnerku, muškarac ovim potezom samo ostavlja utisak prividno arogantnog muškarca, koji velikom brojkom prikriva nesigurnost.

Žene najčešše nakon hvalospeva pobegnu. Ako pak interesovanje žene bude jače od greške muškarca, Kler savetuje sledeće: "Recite mu da je za vas savršen takav kakav jeste i otkrijte mu u čemu greši".

Insistira na orgazmu

Kad ovo radi, ponovo postiže kontraefekat. Ženi insistiranje ove vrste stvara ogorman pritisak, a posebno na nju negativno utiče pitanje usred seksa: "Zbog čega još nisi doživela orgazma?".

Čim se ove reči čuju u spavaćoj sobi, seks se prekida.

Seksolog zato savetuje da partneri tvoreno pričaju zbog čega vrhunac izostaje, i da  nikako ne beže od isprobavanja novih seksualnih tehnika.

Izbegava klitoris

Veliki broj muškaraca zaboravlja da žene orgazam dožive i stimulacijom klitorisa. Ako on često izbegava ovaj deo intimne zone svoje partnerke, ona treba da mu bez razmišljanja prigovori zbog toga.

Kler na visoko mesto stavlja brigu muškarca da seksualno zadovolji parnerku. Ukoliko to uporno ne želi, seksolog poručuje ženi da stavi tačku na vezu sa njim.

Posle seksa odmah uzima mobilni telefon

Ženama je nekad smetalo to što on nakon seksa utone u san, a danas im smeta što odmah nakon seksualnog odnosa uzima  mobilni telefon i počne da surfuje netom.

Kavana ističe da on sme da uzme telefon samo u hitnom slučaju!

2024 © - Vesti online