Četvrtak 12.07.2018.
22:41 >> 22:42h
Vestionline

Spartak s penala sačuvao nadu u meč s praškom Spartom

twitter.com/spartakfk
Nada u revanš

Kolrejn je došao da ne primi gol u Novom Sadu, a jedan koji je dao mu je dar s neba. Dobro, ne baš s neba, ali poklon je zaista bio. Spartakov golman Perić je nevešto reagovao na centaršut u 23. minutu. Ispustio je loptu, pokušao je zatim da je zgrabi na zemlji, ali je noga protivničkog igrača Mekalija bila brža od Perićevih ruku i mreža se zatresla.

Spartak je celu utakmicu imao loptu u nogama, ali nije uspeo da pronađe pukotinu u Kolrejnovoj odbrani. Sve do 4. minuta nadoknade vremena kada je ruski sudija svirao penal za domaćina. Savković je bio precizan. Poslao je oštru nisku loptu u jedan ugao, a golman Ostrvljana je otišao u drugu. Gol za nadu.

Revanš je kroz nedelju dana. Ko bude uspešniji, ide 26. jula i 2. avgusta na megdan praškoj Sparti. U svakom slučaju Subotičani u gostima moraju da postignu bar pogodak.

Spartak je igrao u sastavu: Perić, Kerkez, Ćalasan, Vukčević, Milošević (od 80. Torbica), Šimura, Marcić, Savković, Glavčić, Čečarić (od 46. Đuričin), Đenić (od 36. Afum). Trener: Gaćinović.

2024 © - Vesti online