Četvrtak 12.07.2018.
16:20
Vestionline

Bez rominga u zavičaju

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Završetak školske godine i početak sezone godišnjih odmora je dugo iščekivano vreme kada naša dijaspora odlazi u posetu zavičaju. Dobra vest je da svi MTEL Austria postpaid korisnici mogu bezbrižno da putuju u BiH, Srbiju i Crnu Goru jer za njih ne postoje troškovi komunikacije kada se nalaze u mrežama Telekom Srbija grupe.

Bilo da je vaš izbor obilazak rodbine i prijatelja, ili ste se odlučili za letovanje na Crnogorskom primorju, imajte na umu da vas MTEL Austria prati kao verni saputnik i omogućava potpuno uživanje u neograničenoj komunikaciji.

Bonus internet

Osim komunikacije bez ograničenja, MTEL Austria SERVUS tarife sadrže izuzetno velike bonuse mobilnog interneta za nesmetano surfovanje, koji važe kako na teritoriji Austrije, tako i u BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Zahvaljujući bogatim paketima mobilnih podataka, ovoga leta na godišnjem odmoru, možete da delite slike ili video na društvenim mrežama i zabavljate se dopisujući se s prijateljima.

Tako više nema potrebe da sobom iz Austrije nosite nekoliko kartica i telefona u strahu od neželjenih troškova rominga. Jedan telefon i jedna MTEL Austria kartica su sasvim dovoljni da budete u svakodnevnoj vezi sa najmilijima.

Svi korisnici SERVUS S, M ili L tarifa, u okviru mesečne pretplate, mogu da računaju na neograničene pozive i SMS poruke, koji važe prema svim mrežama u Austriji i EU, kao i prema mrežama Telekom Srbija grupe (mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora). Takođe, ovi korisnici imaju i neograničene minute i SMS prema svim mrežama u Austriji i mrežama Telekom Srbija grupe kada borave u Srbiji, BiH ili Crnoj Gori.

2024 © - Vesti online