Utorak 10.07.2018.
08:30
Vestionline, Tanjug

Vanredna situacija na delu opštine Petrovac na Mlavi

twitter.com/RTVBranicevo
Foto: Arhiva

Načelnik Uprave za vatrogasno spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Saša Rančić naveo je da su pripadnici Sektora za vanredne situacije na terenu i da zajedno sa lokalnom samoupravom i ostalim snagama zaštite i spasavanja prate situaciju te da su trenutno angažovani na crpljenju vode iz jednog domaćinstva.

- Želim da istaknem da nema ugroženih objekata, niti opasnosti po stanovništvo. Kao i tokom prethodnih dana, vodeći se najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda o vremenskim nepogodama koje nas očekuju i u narednim danima, Sektor za vanredne situacije je sve svoje resurse podigao u stanje pripravnosti i spremni smo za delovanje, ukoliko za tim bude postojala potreba - naveo je Rančić.

Vanredna situacija trenutno je na snazi na teritoriji grada Čačka, i u 11 opština: na celoj teritoriji opštine Aranđelovac i opštine Ivanjica, kao i na delu teritorije opština Gornji Milanovac, Priboj, Ljig, Raška, Požega, Smederevska Palanka, Velika Plana, Kosjerić i Petrovca na Mlavi, navedeno je na sajtu MUP Srbije.

2024 © - Vesti online