Nedelja 08.07.2018.
20:29
Vestionline

Ispred Juventusovog stadiona već se prodaje Ronaldova crno-bela "sedmica"

EPA/Andrea Di Marco
Ovom golu Kristijana Ronalda usred Torina aplaudirali su svi Juventusovi navijači

Pitanje je dana kada će Kristijano Ronaldo (33) da se rastane s Realom i da potpiše ugovor s Juventusom. Kraljevskom klubu bi pripalo 100 miliona evra, a portugalska zvezda bi u novom klubu zarađivala 30 miliona godišnje.

Iako još nije sve gotovo, Ronaldova "sedmica" je već na crno-belom dresu i ide kao alva ispred Juventusovog stadiona na čije ime od prošlog leta do 2023. pravo ima nemačka Alijanc korporacija (kao i na stadionu Bajerna u Minhenu).  

Inače, Juventus je (kao) greškom objavio kratki video-prilog na kineskoj platformi Veibo na kojem su poređana prezimena igrača koji su nosili njegovu "sedmicu" u najskorijoj prošlosti. Posle Kvadradovog ostaje tamno polje kao nagoveštaj ko je sledeći u nizu.

A jedan italijanski zlatar je napravio zanimljiv privezak za lanac oko vrata. Za dominirajući detalj uzeo je, a šta drugo, nego one Ronaldove "makazice" usred Torina kojima je aplaudirao ceo Juventusov stadion. Taj atraktivni gol je postigao u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona u prošloj sezoni, kada su Madriđani, potonji evropski prvaci, pregazili Staru damu s 3:0 (u revanšu 3:1 za italijanskog prvaka).

2024 © - Vesti online