Nedelja 08.07.2018.
18:58
b92.net, Vestionline

Pevača uhapsili nakon koncerta, a on se kasnije narugao policiji

Instagram/chrisbrownofficial
Kris Braun

Poznati pevač i reper Kris Braun uhapšen je na Floridi u gradu Tampa, odmah nakon što je završio sa svojim muzičkim performansom. Američki mediji pišu da ga je policija sve vreme čekala da završi sa koncertom, a odmah potom su ga uhapsili i odvezli u policajsku stanicu. 

Kris je uhapšen zbog incidenta koji je napravio prošle godine, tačnije u aprilu mesecu 2017. Naime, on je fizički nasrnuo na fotografa Beni Vinesa a potom pobegao sa mesta događaja, iako su svi prisutni videli šta se dešava. Kako je poznato, fotograf Beni je slikao Krisa dok je izlazio iz noćnog kluba, a potom je pevač počeo da ga tuče.

"Na kvarno me je tresnuo pesnicom, a kada sam pao, počeo je divljački da me tuče. I oprema mi je polomljena", izjavio je fotograf u policiji, a kasnije na internetu objavio fotografije na kojima je pokazao svoje povrede.

Ubrzo nakon što ga je uhapsila policija, Braun je platio kauciju u iznosu od 2000 dolara, pa je izašao iz pritvora, a onda i na Instagramu objavio svoju fotografiju sa koncerta. 

"Šta je novo? Koncert sutra!", napisao je i još jednom pokazao kako ga nije briga za reputaciju koju je sam izgradio.

 

What’s NEW????? Show tomorrow!!!!

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on Jul 5, 2018 at 10:01pm PDT

2024 © - Vesti online