Petak 06.07.2018.
18:00
K. N. - Foto: Lična arhiva

Nikola sklopio oči zauvek

Lična arhiva
Izgubio bitku: Nikola Stanišić

Ovaj mladić pun života, zauvek je sklopio oči tokom dugog, iscrpnog i bolnog lečenja u Flenzburgu. Ovu tužnu vest, sa javnošću putem društvene mreže Fejsbuk, podelila je njegova bolom skrhana majka Tatjana:

"Voleli smo ga i borili smo se svim svojim srcem, dušom i telom, ali Bog je imao drugačiji plan za našeg Nikolu. Napustio nas je i otišao je na lepše mesto, gde nema više tuge, jauka, neizvesnosti i bola."

Nikola je, podsećanja radi, bolovao od specifične vrste leukemije za čiji tretman zdravstvene ustanove u Srbiji nisu imale uslove, pa je lečenje morao da nastavi u klinici koja se nalazi u nemačkom gradu Flenzburgu.

Njegovi roditelji dali su sve od sebe da plate neophodne tretmane za sina, čak su prodali i stan. Novčana pomoć sakupljana je u Srbiji putem SMS poruka i brojnih humanitarnih akcija i koncerata, ali to nije bilo dovoljno da Nikola pobedi ovu opaku bolest.

Ovom prilikom, molimo našu čitateljku da se javi Redakciji, kako bi u dogovoru sa njom, preusmerili donaciju na nekog drugog štićenika kome je pomoć potrebna.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online