Četvrtak 05.07.2018.
23:57
Vestionline, Tanjug

Usred predstave gledale utakmicu na telefonu

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Glumac mjuzikla "Titanik" Najl Šihi rekao je da njih dve "ne samo što su gledale penale na telefonu, već su i svaki postignut gol propratile uzvicima "jes", prenosi danas Bi-Bi-Si.

- Vi ste najneukija publika pred kojom sam ikada imao nesreću da nastupim - rekao je Šihi, obraćajući se dvema ženama.

On im je poručio da su "stavile do znanja da su najgluplje žene na planeti" zamolivši ih da "ubuduće izbegavaju prisustvovanje bilo kakvim pozorišnim predstavama".

Šihi je kasnije ispričao da je jedan glumac tim ženama signalizirao da se okanu telefona, ali su se one samo "smejale, dizale palčeve i odgovarale - znam, pobedili smo!".

Utakmica između Engleske i Kolumbije u utorak igrana je, u okviru Svetskog prvenstva u Rusiji, u isto vreme kada i predstava u Kraljevskom teatru u Notingemu.

U dramatičnoj završnici je engleski tim potukao kolumbijski i plasirao se u četvrt finala.

Međutim, neki članovi publike nisu mogli da odole a da ne prate poslednje minute uzbudljive utakmice na svojim telefonima, iako se drugačija vrsta drame upravo odigravala na sceni, uživo ispred njih.

Još jedan glumac iz iste predstave, Kjeran Braun, na Tviteru se požalio na neprijatan prizor "dve gospođe - jedne srednih godina i jedne starije - koje iz prvog reda prate fudbal na telefonima u najpotresnijim momentima predstave, navijajući kao glupe srednjoškole".

2024 © - Vesti online