Četvrtak 05.07.2018.
13:40
blic.rs, Vestionline

Automobil uleteo u kafić na Banovom brdu

Vesti
 

- Povređeni su muškarac star oko 68 godina i žena od oko 67 godina. Ne znamo šta se tačno dogodilo, cilj nam je pre svega da zbrinemo povređene. Kada smo stigli, tamo je već bila policija - kaže za "Blic" saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac.

Kako saznajemo, automobil marke "alfa romeo" bio je parkiran na uzbrdici, 50 metara od kafića, a pretpostavlja se da su mu otkazale kočnice zbog čega se strmoglavio ka kafiću.

- Nije bilo mnogo ljudi u kafiću, a za ovim stolom se osim povređene žene i muškarca nalazilo i dvogodišnje dete koje se igralo na našem igralištu. Srećom automobil je promašio dete - rekao nam je konobar iz kafića.

Na mesto nesreće odmah je dotrčao i 25-godišnji vlasnik automobila, inače iz Železnika. On je, kako nam je rekao, ostavio automobil i skoknuo do obližnje banke. Kada se vratio bio je kao i gosti kafića u šoku.

U neposrednoj blizini kafića nalaze se pumpa, taksi stanica, bioskop "Roda", izuzetno prometna raskrsnica na kojoj je pomahnitali automobil mogao da napravi mnogo veću štetu.

2024 © - Vesti online